„Blonda lui Dragnea”, pazita cu bodyguard de intrebarile jurnalistilor. De ce se teme noul ministru de Interne

politica

Liviu Dragnea a plantat un parlamentar matahalos al PSD pe langa noul ministru de Interne, Daniela Carmen Dan, pentru a o pazi de jurnalisti.

Jurnalistii au fost dati afara din comisia parlamentara unde urma sa fie audiata Daniela Carmen Dan, cunoscuta in Teloerman ca „bloinda lui Dragnea”. La iesirea din sala, noul ministru de Interne era bine pazita de un parlamentar PSD, care incerca sa opreasca intrebarile jurnalistilor. „Haideti, va rog frumos, gata”, a tot repetat bodyguard-ul ministrului de Interne, incercand sa o scoata pe aceasta dintre jurnalisti.

Daniela Carmen Dan s-a tulburat vizibil atunci cand o jurnalista a intrebat-o despre un dosar deschis recent de DNA la adresa sa. „Nu am cunostinta de niciun dosar la DNA”, a spus noul ministrul, dupa care, luata pe sus de bodyguard, a plecat in graba pe holurile Parlamentului.

Carmen Dan este unul dintre colaboratorii apropiati ai lui Liviu Dragnea de peste zece ani.

„Am vrut sa propunem pe cineva in care am foarte mare incredere din punct de vedere al corectitudinii. E o femeie cinstita, ca prefect a gestionat foarte bine chestiunile cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. La ministerul de Interne se poate conduce si cu suflet si cu demnitate. Am foarte mare incredere in fermitatea dumneaei si in capacitatea de a aduce sanatate in acel minister”, a declarat, marti, Liviu Dragnea, dupa ce anuntat ministrii Cabinetului Grindeanu.

Carmen Daniela Dan (nascuta in 1970, in Videle) a fost prefect de Teleorman in perioada martie – octombrie 2016, inainte ocupand functia de subprefect. A fost singura femeie prefect in Teleorman. A demisionat din functia de prefect pentru a candida la Senat din partea PSD, unde a si fost cap de lista. Potrivit Adevarul, Carmen Daniela Dan a fost consilier juridic si director executiv in cadrul Consiliului Judetean Teleorman din 2002 pana in iunie 2012, lucrand alaturi de Liviu Dragnea.

Timp de sase ani (1990 – 1996) a fost secretar al Scolii generale nr. 3 din Videle, apoi referent la Banca Agricola (Videle) si functionar la Raiffeisen (Videle).

A absolvit liceul Zoia Kosmodemianskaia din Bucuresti in 1989, a urmat Facultatea de Drept a Universitatii Ecologice, iar licenta si-a luat-o in 2000, la 30 de ani, la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: