BLONDA lui Gabriel Oprea a ajuns intr-o situatie disperata. Pe vremuri se scalda in bani

news

Fosta sefa a Oficiului National pentru Cultul Eroilor, Georgia Gabriela Voicu, angajata direct de Gabriel Oprea pe cand era ministru al Apararii, se afla intr-o situatie jenanta. Desi atunci avea o avere de invidiat, acum nu reuseste sa-si plateasca nici macar intretinerea.

Georgia Gabriela Voicu a fost angajata in 2010, la varsta de 29 de ani, fara sa dea concurs, fiind sustinuta de ministrul de atunci al Apararii, Gabriel Oprea. Cazul a starnit atunci un mare scandal in presa, mia ales dupa ce s-a descoperit ca tanara avea o avere coplesitoare: limuzine de lux (Aston Martin si BMW), patru apartamente si doua case, plus bijuterii in valoare de 30.000 de euro. Ea a reusit sa reziste in functie doi ani.

georgia voicu

Dupa ce a pierdut functia din Guvern, nici afacerile nu i-au mai mers bine: firma de paza si securitate pe care o detinea impreuna cu sotul a fost radiata de la Registrul Comertului.

Ma mult, blonda lui Gabriel Oprea a ajuns intr-o situatie disperata, scrie Libertatea. Femeia are datorii de 8.000 de lei la intretinere, fiind data in judecata de asociatia de proprietari a complexului rezidential Lacul Lebedelor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: