BMW X6, masina consilierei Elena Basescu. Ea a fost angajata de PSD la Camera Deputatilor. Cat costa o astfel de masina

politica

Elena Basescu, consilier parlamentar, are o masina BMW X6, conform unei fotografii postate pe Facebook de jurnalistul Cristian Andrei (Europa Libera). Pretul unei astfel de masini este de peste 80.000 de euro, conform site-urile de specialitate.

„Parcheaza la gard, nu se baga in fata. Parcurge pe jos cateva sute de metri pana la serviciu. Vine de 2 -3 ori pe saptamana fizic la birou si pleaca aproape mereu dupa ora 16. Citeste. In masina ei vei gasi o carte de dictie ‘Sase sasi in sase saci’. Este mama a trei copii, ii creste singura. Masina e automata, de ultima generatie, semn ca e preocupata de siguranta. La multi ani tuturor copiilor care au reusit prin forte proprii!”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Elena Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, lucreaza acum la Camera Deputatilor. Ea a fost angajata in calitate de consilier la Comisia de Afaceri Europene a Camerei Deputatilor, care este condusa de un reprezentant al PSD.

Pana la alegerile parlamentare, Elena Basescu a lucrat in Parlament in cadrul grupului parlamentar al PMP. Dupa alegeri, PMP nu a mai intrat in Parlament, insa Elena Basescu a ramas angajata a Parlamentului, fiind acum consiliera la Comisia de Afaceri Europene a Camerei Deputatilor. Ea castiga un salariu de 6.000 de lei pe luna, scrie Libertatea.

Angajarea ei la Comisia pentru Afaceri Europene nu ar fi fost posibila fara acordul presedintelui comisiei, Stefan Musoiu. Musoiu face parte din PSD.

Desi pare surprinzator ca un reprezentant al PSD sa o angajeze pe fiica lui Traian Basescu trebuie mentionat ca Elena Basescu este foarte buna prietena cu deputatul PSD Laura Vicol. Cele doua au postat pe retelele de socializare numerose imagini de la evenimente mondene la care au participat impreuna.

Elena Basescu a candidat la alegerile parlamentare din 2020 pentru un post de deputat de Constanta, insa PMP nu a mai intrat in Parlament.  In perioada 2009- 2014 Elena Basescu a fost europarlamentar PDL.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: