BNR ii administreaza inca o lovitura naucitoare lui Dragnea. Marele proiect al liderului PSD „va crea coruptie si nu va duce la nimic bun”

news

Fondul de Dezvoltare Nationala va crea coruptie din cauza naturii lui si nu o sa duca la nimic bun, a declarat marti Lucian Croitoru, consilier al Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei (BNR).

„Noi acum ne pregatim sa cream o institutie mamut care se numeste Fondul de Dezvoltare Nationala. Asta este o interventie masiva a Guvernului in economie. Nu o sa duca la nimic bun, stim din experienta altor tari. In jurul ei va crea coruptie, inevitabil, nu din cauza oamenilor care o vor conduce, nu din cauza celor care au conceput-o, ci din cauza naturii ei”, a spus Croitoru, citat de Agerpres.

El a precizat ca daca vrei sa utilizezi corect puterea publica, trebuie sa tii cont ca interventiile guvernamentale in economie genereaza coruptie.

„Daca vrei sa utilizezi corect puterea publica si sa nu obtii beneficii private cu ea, atunci trebuie sa tii cont ca interventiile guvernamentale in economie genereaza coruptie, iar reglementarile neinteligente creeaza arii de activitate in afara sferei reglementate”, a explicat oficialul BNR.

Fondul de Dezvoltare Nationala este unul dintre

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: