Bode, avertisment catre PSD: „PNL nu este in postura de vagon, nici macar in primul vagon dupa locomotiva”

politica

Lucian Bode, Blocul Democratic, alianta, PSD, guvernare

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, tine sa anunte ca PNL nu este „vagon” in alianta pe care o formeaza la guvernare si la alegerile europarlamentare impreuna cu PSD. „Avem o alianta cu PSD, insa Partidul National Liberal nu este in postura de vagon, nici macar in primul vagon dupa locomotiva”, a declarat Bode.

”Viziunea noastra de dezvoltare este una axata pe investitii, pe administratii responsabile si pe masuri care sa usureze viata intregii comunitati, insa pe 9 iunie misiunea noastra electorala este ceva mai complexa. Sunt adeptul lucrurilor spuse direct si asa o sa fac si acum: avem o alianta cu PSD, insa Partidul National Liberal nu este in postura de vagon, nici macar in primul vagon dupa locomotiva.

Am construit aceasta alianta cu PSD astfel incat la alegerile europarlamentare din 9 iunie sa-i tinem departe pe extremistii care bat la portile Europei si care vor sa distruga proiectul european”, a afirmat Lucian Bode duminica, la Baia Mare, citat de news.ro.

Acesta a adaugat ca PNL are „obligatia” sa trimita la Bruxelles ”o echipa care sa respecte valorile Uniunii Europene si sa apere interesele Romaniei”.

”Sa nu ne trezim ca trimitem acolo oameni cu misiune primita in plic de la Kremlin care plimba ursul prin Romania”, a mai afirmat Bode in discursul tinut la evenimentul de lansare a candidatilor PNL pentru alegerile locale din judetul Maramures.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: