Bode, busit rau de politistul Godina: „E profund gresit ca Politia Romana sa-i faca imagine unui om politic si pare ceva de o slugarnicie incredibila”

politica

Popularul politist brasovean Marian Godina sanctioneaza „slugarnicia” celor care administreaza pagina de Facebook Politia Romana intrucat acestia s-au apucat sa distribuie mesaje cu caracter propagandistic ale „politicianului” Lucian Bode, ministrul de Interne.

„Politia Romana ii face imagine domnului Bode, politician si membru de partid cu acte. Nu de alta, dar imaginea asta a politiei este facuta pe spatele politistilor operativi care muncesc si sunt dedicati acestei profesii, unii dintre ei isi pierd vietile in timpul serviciului. Opinez ca e profund gresit ca Politia Romana sa-i faca imagine unui om politic si pare ceva de o slugarnicie incredibila.

(…) Baieti, promovati politistii. Domnul Bode e om politic, nu e politist, chiar daca merge el cu sirene si girofaruri prin trafic. Il plictisesc oricum si il ia somnicul de la ele”, a scris Godina pe Facebook.

Postarea integrala a lui Godina:

„‘Luni sa nu va faceti planuri, vom fi toti la serviciu, e o misiune ampla cu efective marite’. Asta e unul  dintre mesajele cu care ma trezesc din cand in cand si care imi da tot programul peste cap. Esti recompensat apoi cu timp liber, chiar daca tu te duci la serviciu cand esti chemat, iar liber iti iei cand se poate.

La astfel de misiuni, prezenta ‘la baza’ se face pe la orele 3, 4, cel tarziu 5 dimineata.

Cand sunt ceva misiuni mai cu impact, pe grupari de interlopi, pe lemne sau pe alte infractiuni grave, de obicei se ocupa cineva si de facut niste poze pentru pagina de Facebook a Politiei Romane. Ba la plecarea in misiune e filmata coloana de dube cu girofaruri, ba sunt date ceva filmari cu spartul usilor sau sartiul gardurilor. Mi se pare normal ca astfel de actiuni sa fie mediatizate, iar in 2022, o institutie ca Politia Romana e normal sa aiba o pagina de Facebook si sa posteze astfel de lucruri.

Multi intreaba, prin comentarii, de ce nu sunt aratate si cazurile de politisti corupti sau alte boacane. E simplu, acolo e o pagina de promovare a activitatii politiei si e logic ca vor fi postate doar lucrurile bune si faine.

Doar ca, ce sa vezi, de o vreme ma tot uit cum Politia Romana, care are o pagina de Facebook cu aproape un milion de urmaritori, distribuie postarile domnului Bode, pe persoana fizica.

Sa ne intelegem, cei aproape un milion de urmaritori sunt acolo datorita activitatii politistilor din strada care a tot fost prezentata pe pagina.

Cu alte cuvinte, Politia Romana ii face imagine domnului Bode, politician si membru de partid cu acte. O sa spuna unii ca e ministru de interne. Asa e, este, deci vorbele i-ar putea fi citate pe pagina MAI, fara sa-i fie distribuite postarile de pe pagina sa personala.

Nu de alta, dar imaginea asta a politiei este facuta pe spatele politistilor operativi care muncesc si sunt dedicati acestei profesii, unii dintre ei isi pierd vietile in timpul serviciului.

Opinez ca e profund gresit ca Politia Romana sa-i faca imagine unui om politic si pare ceva de o slugarnicie incredibila. Mi-i si imaginez pe oamenii aia de se ocupa de pagina de Facebook cum stau sa vada ce a mai postat dl Bode ca sa-i dea share. Sau poate ii suna careva sa le spuna ‘baieti, a postat domn’ ministru ceva, dati si voi un share acolo’.

Baieti, promovati politistii. Domnul Bode e om politic, nu e politist, chiar daca merge el cu sirene si girofaruri prin trafic. Il plictisesc oricum si il ia somnicul de la ele.

Cu scuzele de rigoare pentru campionul mondial, dar intr-o singura poza putem vedea doua tipuri de pupat in cwr, unul pentru capital de imagine si altul din slugarnicie”.

Godina a prezentat si doua capturi de imagine de pe contul de Facebook al Politiei Romane cu distribuiri ale mesajelor lui Bode.

Mai mult despre: ,

Comentarii: