Bode da coalitiei nota 7: Sa fie foarte clar, PNL da guvernari, nu participa la guvernari!

politica

Secretarul general interimar al PNL, Lucian Bode, apreciaza colaborarea cu PSD ca fiind de 7, nota data ca urmare a rezultatelor sondajelor, nu a preferintelor sale personale.

Intrebat, luni seara, la Digi 24, ce nota da colaborarii cu PSD, secretarul general interimar al PNL, Lucian Bode, a afirmat: ”7! Toate sondajele indica astazi un grad de acceptabilitate a acestei coalitii de peste 60%, de aceea mi-am permis sa dau nota 7, luand ca reper ceea ce spun romanii”, potrivit News.ro.

Bode a precizat ca PNL nu este ”partid balama”.

”Sa fie foarte clar: PNL da guvernari, nu participa la guvernari in calitate de partid balama. Sunt absolut convins ca, in 2024, PNL poate da guvernarea Romaniei, depinde doar de noi”, a adaugat secretarul general al liberalilor.

Acesta apreciaza ca este important sa fie depasita ”aceasta criza de securitate”, iar liberalii sa se consolideze ca ”cel mai mare partid de dreapta”.

”Sa intram in alegerile din 2024 ca un partid care a unit dreapta in jurul sau (…) Am convingerea ca PNL va demonstra ca merita sa guverneze Romania si dupa 2024”, a mai afirmat Bode.

Intrebat daca PNL ia in considerare o candidatura comuna la alegerile prezidentiale cu PSD, Bode aspus: ”Este dificil de raspuns la aceasta intrebare (…) PNL are capacitatea de a promova o persoana care sa candideze si sa castige alegerile prezidentiale”.

In ceea ce priveste candidaturi comune la parlamentare, Bode a precizat ca s-a mai facut asta: ”Trebuie sa invatam din ce a fost bine, din ce a functionat si ce nu a functionat, nu cred ca este bine sa repetam greselile trecutului”.

Comentarii: