Bode, mesaj catre tinerii PNL: „Nu luptati pentru functii ci pentru idei si principii in primul rand”. A atacat iar USR

politica

Secretarul general al PNL, ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode, le-a transmis tinerilor liberali, la Scoala de Vara, sa nu faca politica pentru functii, asigurandu-i ca „acestea vor veni pe masura performantelor”. El le recomanda acestora sa nu refuze experienta celor mai vechi in partid, pentru ca „nu tot ce este vechi este neaparat si demodat”.

„Luptati pentru idei si principii in primul rand, nu pentru functii! Ele vor veni cu timpul, pe masura performantelor dumneavoastra. (…) Nu va lasati intimidati de competitori nou aparuti pe scena politica, pentru ca ati vazut: a fost un foc de paie care s-a stins, dupa ce i-au amagit pe romani spunandu-le cum vor salva ei natiunea, iata ca au sfarsit prin a-si propune sa devina, eventual, un reper. Voi trebuie sa fiti perseverenti, sa aveti consistenta si sa fiti constanti in actiune”, le-a transmis Lucian Bode tinerilor liberali, in aplauzele catorva dintre acestia.

El le recomanda acestora sa „comunice inteligent si creativ”, sa aiba mesaje „adaptate si calibrate” pentru noile generatii.

„Nu cadeti in capcana de a refuza sa valorificati experienta celor mai vechi din partid! Nu tot ce este vechi este neaparat si demodat, cand vorbim despre organizare, strategie, viziune, lectiile trecutului sunt baza de la care pornim”, le-a mai spus Bode tinerilor.

Mai mult despre:

Comentarii: