Bodyguarzii lui Valentin Dragnea nu ii sperie pe romani: „Infractor nenorocit, la puscarie, cu tac-tu in frunte” – Video

news

Valentin Dragnea, fiul sefului PSD, a fost apostrofat de mai multi romani, joi seara, in Bucuresti, dupa ce a iesit de la meciul echipei pe care o patroneaza, Turris Turnu Magurele, cu Rapid.

„Barosane, vezi ca esti patron de fotbal pe banii furati de taica-tu. Pe ciordeala esti patron, bai. La puscarie sa va duceti, bai, amandoi. Infractorilor! Esti patron pe banii furati de la copii! Nenorocitilor! Esti patron pe bani ciorditi, pe bani furati de la noi, din buzunarul nostru! Nu mai iesiti singuri pe strada, v-ati luat garzi. Infractori nenorociti, la puscarie sa va duceti, cu tac-tu in frunte! Nenorocitilor ce sunteti”, a strigat un barbat.

Inainte de meci, bodyguarzii lui Valentin Dragnea au agresat un jurnalist de la Gazeta Sporturilor.

„Domnii care ii asigurau paza (stanga si dreapta in poza, camasa bleu si camasa neagra) au avut grija sa imi dea peste mana cand il filmam.

‘Daca esti de la presa, pune-ti ceva-n piept!’, de parca ar fi avut dreptul sa faca ordine pe trotuar.

N-am prins meciurile de la FC Olt Scornicesti. Bine ca nu existau telefoane mobile care filmeaza”, a relatat jurnalistul GSP Razvan Lutac pe pagina sa de Facebook.

Recent, Valentin Dragnea a provocat un alt scandal in cartierul Cotroceni din Bucuresti, in urma unui incident in trafic.

Citeste si: Fiul lui Ion Caramitru, detalii despre incidentul cu Valentin Dragnea. Nora lui Dragnea l-a injurat: „Saracule, stii cine suntem noi?”

Mai mult despre: , ,


Comentarii: