Bogatas misterios din Kuwait, RAPIT in Romania pentru recompensa. Autoritatile pastreaza tacerea

news

Autoritatile romane au anuntat saptamana trecuta ca un „turist din Kuwait”, in varsta de 79 de ani, a disparut in judetul Prahova. Presa din Emiratele Arabe sustine insa ca acesta a fost „rapit” pentru recompensa.

Autoritatile romane au anuntat presa despre disparitia lui Mohamed Al Baghli fara a oferi alte amanunte, in afara de faptul ca era cazat la o pensiune din statiunea Cheia si ca era  „imbracat cu vesmant traditional arab, de culoare alba, avea capul descoperit si folosea un baston din lemn de culoare neagra, cu inscriptii argintii cu caractere arabe”.

Presa din Emiratele Arabe vine insa cu noi completari. emirates247.com il citeaza pe fratele barbatului, care sustine ca acesta a fost „rapit”.

„Un cunoscut om de afaceri din Kuwait a fost dat disparut langa palatul sau din Romania, imediat dupa ce a iesit sa isi faca exercitiile zilnice”, scrie publicatia din Emirate. Aceasta mai spune ca afaceristul avea un „palat” in „tara din Europa” de peste 20 de ani.

„Ziarele din Kuwait l-au citat de fratele sau,  Ibrahim Al Baghli, care a declarat ca autoritatile romane cred ca omul de afaceri a fost rapit pentru recompensa”, mai spune emirates247.com.

Potrivit altor publicatii arabe, Al Baghli este „cel mai mare investitor” din judetul Prahova, avand afaceri cu petrol.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: