Bogdan Chirieac a pierdut si la Curtea de Apel procesul prin care cerea un milion de lei fondatorului aktual24.ro

news

Un complet de doi judecatori de la Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, sa respinga ca nefondat apelul lui Bogdan Chirieac la decizia prin care Tribunalul Bucuresti a considerat drept „neintemeiata” cererea lui Bogdan Chirieac ca Ovidiu Albu, editor general al aktual24.ro, sa ii plateasca un milion de lei drept daune pentru „lezarea” imaginii si onoarei.

Pe 26 mai 2019, Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Bogdan Chirieac ca neintemeiata. Chirieac a facut apel si a pierdut, azi. In continuare, Chirieac poate sa faca recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Ovidiu Albu a fost reprezentat in proces de avocata Elenina Nicut.

Bogdan Chirieac, proprietar al trustului DC News si analist de casa al posturilor Antena 3 si Romania TV, l-a dat in judecata in februarie 2019 pe Ovidiu Albu, fondatorul site-ului aktual24.ro,  solicitand daune in valoare de un milion de lei.

Chirieac considera ca prin articolele publicate pe aktual24.ro i-au fost „lezate” imaginea si onoare. Pentru ca imaginea si onoarea sa-i fie reparate, Bogdan Chirieac a solicitat un milion de lei si stergerea de pe site a tuturor articolelor „denigratoare sau injurioase”.

Se pare ca Bogdan Chirieac a fost extrem de deranjat de porecla „Milion” Chirieac, atribuita de aktual24.ro, ca urmare a informatiilor publicate de Newsweek Romania conform carora a incasat peste un milion de lei.

„Un alt beneficiar este ‘jurnalistul’ si ‘analistul’ Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a incasat anul acesta de la PSD nu mai putin de 1.157.149 de lei”, scria Newsweek Romania.

Citeste si: Firma lui Chirieac incaseaza peste 224.000 euro de la Guvernul PNL pentru „campania de informare publica”. Cati bani ia si Andronic

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: