Bogdan Chirieac, inspaimantat ca Laura Codruta Kovesi ajunge sefa Parchetului European: „Va declansa anchete fulminante”

news

Bogdan Chirieac s-a aratat extrem de ingrijorat, luni, ca Laura Codruta Kovesi va ajunge sefa a Parchetului European. Analistul pro-PSD sustine ca fosta sefa a DNA va actiona la ordinele Germaniei si va declansa „anchete fulminante impotriva demnitarilor de rang inalt” din tarile Europei de Est.

„Acolo nu este un concurs dat la o universitate, nu e un concurs la Sorbona, cel mai bun castiga. Este o decizie politica, nu e altceva, chiar daca onorabila comisie este o comisie de experti. Si acolo intervin tot felul de interese.

Daca Germania va considera ca e nevoie de un procuror din Europa de Est care sa atace statele din Europa de Est, cele care pana acum au eschivat experimentul cumplit romanesc, ma refer la Polonia si Ungaria, da, doamna Kovesi are o sansa solida sa devina procurorul general european, urmand ca in statele din Europa de Est, care nu se integreaza in linie, sa aiba loc anchete fulminante impotriva demnitarilor de rang inalt”, a declarat Chirieac la Antena 3.

Citeste si: Bogdan Chirieac da in judecata aktual24.ro. Solicita un milion de lei drept daune morale

Newsweek Romania a anuntat recent ca Bogdan Chirieac a incasat, anul trecut, peste un milion de lei de la PSD. „Un alt beneficiar este ‘jurnalistul’ si ‘analistul’ Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a incasat anul acesta de la PSD nu mai putin de 1.157.149 de lei”, scrie Newsweek Romania.

Mai mult despre: ,


Comentarii: