Bogdan Chirieac s-a inecat cu cafeaua de la Congresul PSD: „Este cafea de la Klauss”

politica

Bogdan Chirieac este prezent personal la Congresul PSD de la Sala Palatului. DC News, site detinut de Chirieac, a publicat o stire in care anunta ca „social-democratii servesc o cafea speciala”.

„La Congresul PSD, social-democratii servesc o cafea speciala. Este vorba despre cafea de la… Klauss. Coincidenta sau nu, nu avem cum sa nu ne ducem cu gandul la Klaus Iohannis”, scrie DC News.

Site-ul DC News, controlat de Bogdan Chirieac, a primit, luna trecuta, 72.000 de lei pentru doar sase articole pozitive din partea CNAIR, compania nationala de drumuri.

Situatia dezastruoasa a drumurilor romanesti este promovata de compania DC News pentru suma de 72.000 lei, arata Newsweek Romania intr-un nou articol dedicat contractelor obtinute de „analist” de la statul roman. Contractul a fost atribuit de Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, pentru a beneficia de sase articole pozitive. Articolele au fost mascate intr-o campanie de educatie rutiera.

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat pe 23 mai 2019 un anunt de achizitie a unor servicii pentru promovarea si maximizarea vizibilitatii companiei a caror valoare a fost estimata la 72.000 lei. In aceeasi zi, contractul a fost adjudecat de firma DC News Media Group, controlata de Bogdan Chirieac.

Foto: Ionel Stoica

Mai mult despre:

Comentarii: