„Bogdan Diaconu, un PROSTOVAN, l-am intalnit”. Un fost lider politic da verdictul in cazul noii stele a politicii romanesti

politica

Liderul PRU, Bogdan Diaconu, transformat in vedeta a politicii peste noapte, dupa ce a absorbit in partidul sau mai multi parlamentari PSD, este dur criticat de Mihail Neamtu. Fostul lider al partidului Noua Republica spune ca PRU este o „spelunca a nationalismului securist”.

Nici Mircea Geoana, despre care se spune ca va trece si el la PRU, nu scapa de criticile lui Neamtu.

„Vadim Tudor a murit, Gheorghe Funar e usor decrepit, deci baietii au decis: ne regrupam in jurul Partidului Romania Unita!

Pe numitul Bogdan Diaconu l-am intalnit in studiourile TV: desi fusese ales pe listele toxice ale USL, facea mare figura de luptator anti-sistem. Il priveam tandru, il ascultam dintr-o inexplicabila politete si nu puteam decat sa exclam: ce prostovan!

Am ignorat subiectul pana cand am aflat ca PSD a exportat cativa parlamentari catre aceasta spelunca a nationalismului securist. O adunatura de impostori cu limbarita dezlegata si mintea imputinata.
Intre ei, pro-americanul Mircea Geoana. Ce mod lamentabil de-a incheia o cariera politica pentru un om care, totusi, a reprezentat interesele Romaniei la Washington D.C!

Domnilor: ati furat Romania pana la ultimul chibrit si ati vamuit afacerile Statului pana la ultima caramida. Ce vreti acum? Sa va credem cand vorbiti despre Vlad Tepes, credinta si dragoste de neam?”, a scris Neamtu pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: