„Ilie Bolojan, cea mai buna solutie de premier”. Orban demisioneaza, CTP si alti jurnalisti cunoscuti indica cine ar putea fi noul premier

politica

Ludovic Orban isi anunta demisia din functia de premier la ora 19.00. Mai multi jurnalisti cunoscuti afirma ca cea mai buna solutie pentru postul de premier este Ilie Bolojan fost primar al Oradei, actual presedinte al CJ Bihor.

„Domnul Bolojan poate fi premier, singura problema este daca vrea. Am spus ca mi se parea cea mai buna solutie, mai buna decat Ludovic Orban. Nu stiu daca va accepta”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Europa FM.

„Eu nu vad alt premier desemnat din partea PNL decat Bolojan. Nu am nicio informatie, nicio sursa aici – pur si simplu, ma uit inspre PNL si nu vad alta optiune macar rezonabila prin comparatie”, a scris Vlad Petreanu pe Facebook.

Ideea este sustinuta si de Florin Negrutiu de la Digi24. „Bag batul prin gard: ce ati zice acum de Ilie Bolojan premier sustinut de o coalitie PNL-USR-PLUS-UDMR-PMP?”, a intrebat jurnalistul.

Orban s-a intalnit, luni, la Palatul Cotroceni cu presedintele Iohannis. Intalnirea a fost extrem de scurta, a durat doar zece minute.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca in urma alegerilor parlamentare se cristalizeaza o coalitie de centru-dreapta si ca peste cateva zile va convoca consultari cu partidele care se vor regasi in Parlament.

„Se cristalizeaza o coalitie de centru-dreapta care va putea sa propuna un guvern de coalitie. Peste doar cateva zile voi convoca consultari cu partidele care se vor regasi in noul Parlament, pentru a gasi cea mai buna solutie pentru Romania”, a spus seful statului la Palatul Cotroceni.

Mai mult despre: ,

Comentarii: