„Bomba care sta sa explodeze in curtea PSD”. Reactie de panica a liderilor PSD dupa ce au aflat ca Grindeanu se afla la DNA

news

Sorin Grindeanu este audiat la aceasta ora de procurorii DNA. El a declarat la intrarea in sediul DNA ca venit in fata procurorilor in calitate de martor. 

Potrivit Antena 3, Grindeanu i-a facut plangere, in iunie, in timpul crizei politice, secretarului general al Guvernului, Mihai Busuioc. Realizatoarea Oana Stancu, care afirma ca este o „bomba care sta sa explodeze in curtea PSD”,  a incercat sa acrediteze si ideea ca Grindeanu a fost adus la DNA ca urmare a indicatiilor lui Kovesi de „a se ajunge la domnul premier”. Sefa DNA a declarat ca inregistrarile sunt trucate.

Solicitat sa comenteze, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a fost foarte dur la adresa lui Grindeanu.

„Sunt doua variante: ori este si el victima sistemului doameni Kovesi, fie este delatiunea pe care a facut-o impotriva secretarului-general al Guvernului. Sa vedem care este miza, sper sa faca o declaratie cand iese. Daca este victima, atunci trebuie sa-i luam partea”, a declarat Stefanescu.

„Am fost luat prin surprindere”, a declarat si senatorul PSD Serban Nicolae.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: