„Bomba, iar i-am prins. Hotii astia ne-au ascuns un fapt deosebit de grav”. Senator PNL, dezvaluire in premiera: „Nicio tara UE nu a mai facut asa ceva”

politica

Economistul Florin Citu, senator din partea PNL, anunta ca a descoperit un lucru foarte grav. Guvernul PSD-ALDE ar fi platit ratele da imprumuturile externe pe care le-a contractat din fonduri europene.

„Hotii astia, au luat bani din fonduri europene si au platit imprumuturile la BEI si BERD. Nu incercati sa intelegeti pentru ca nicio tara membra nu ai mai facut asta pana acum. Sa fie clar pentru toata lumea. De dimineata pana seara injura UE in timp ce pe sest se milogesc de oficialii UE sa le dea bani gratis sa poata sa-si plateasca datoriile”, anunta Citu pe Facebook.

Iata postarea integrala:

„Bomba: Datoria externa platita din fonduri europene si nu din cresterea economica trambitata de PSD+ALDE!

Iar i-am prins. Liviu Dragnea, guvernele lui, impreuna cu toate trompetele PSD ne-au ascuns un fapt deosebit de grav.

PSD+ALDE, la unison, injura UE de doi ani de zile. Tot ce este capital strain sau are legatura cu UE este infierat cu mandrie proletara.

Dar ne-au ascuns ceva. Ne-au ascuns ca o parte importanta a datoriei externe a statului roman a fost platita exclusiv din fonduri UE. Bomba, nu !?

Hotii astia, au luat bani din fonduri europene si au platit imprumuturile la BEI si BERD. Nu incercati sa intelegeti pentru ca nicio tara membra nu ai mai facut asta pana acum. Sa fie clar pentru toata lumea. De dimineata pana seara injura UE in timp ce pe sest se milogesc de oficialii UE sa le dea bani gratis sa poata sa-si plateasca datoriile.

Ii cer public lui Eugen Teodorovici sa raspunda la urmatoarele intrebari:

– este adevarat ca ati achitat cele doua credite de la BEI si BERD cu bani din fonduri europene?

– prin aceasta actiune ati diminuat fondurile destinate investitiilor in Romania?

– ati informat Parlamentul Romaniei despre aceasta “operatiune” financiara secreta?”, a scris Florin Citu pe Facebook.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: