Bombardamentele continua la periferia Kievului. Rusii spun ca au doborat si un avion plin cu arme

externe

Atacurile rusilor au continuat si duminica la periferia Kievului. De data aceasta, rachetele au lovit regiuniea Brovari.

Primarul orasului, Igor Sapozhko, a facut anuntul, fara a oferi detalii despre pagube si eventuale victime.

Moscova a amenintat de vineri ca va lovi zona Kievului, pentru a razbuna crucisatorul Moskva, scufundat in Marea Neagra de rachetele ucrainene.

Despre atacul de duminica nici din Rusia nu au venit detalii, insa purtatorul de cuvant al ministerului rus al Apararii, general-maior Igor Konasenkov a anuntat ca unitatile ruse de aparare aeriana au doborat un avion de transport militar care transporta arme occidentale langa Odesa.

„Langa Odesa, fortele ruse de aparare antiaeriana au doborat un avion de transport militar ucrainean, care livra un transport mare de arme furnizate Ucrainei de catre tarile occidentale”, a declarat, militarul, potrivit News.ro.

In plus, conform lui Konasenkov, aviatia operationala si tactica a distrus 67 de zone de concentrare a personalului si hardware-ului militar ucrainean in ultimele 24 de ore.

Rachetele Rusiei au lovit 317 instalatii militare, inclusiv 274 de fortarete si zone de concentrare a fortei de munca, 24 de posturi de comanda si doua instalatii de combustibil ale trupelor ucrainene. Doua drone ucrainene au fost doborate langa Lozovaia si Veselaia, mai sustine Moscova.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: