Bona (69 de ani), retinuta de politistii in Capitala. A fost filmata cum il agresa pe bebelusul de care trebuia sa aiba grija – Video

news

barbat, socri, batuti, bara de fier beton, Iasiara

O femeie in varsta de 69 de ani, care lucra ca bona pentru o familie din Capitala, a fost retinuta vineri dupa ce a fost filmata agresandu-l pe copilul de care ar fi trebuit sa aiba grija.

„Vineri, 17 mai 2024, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 22 Politie au pus in aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unei femei, in varsta de 69 de ani, fata de care sunt efectuate cercetari intr-un dosar penal de lovire sau alte violente.

La data de 16 mai 2024, Sectia 22 Politie a fost sesizata, de catre o femeie, cu privire la faptul ca fiul sau, in varsta de 1 an si 2 luni, ar fi fost agresat fizic de catre bona.

Din cercetarile si investigatiile efectuate de catre politisti a rezultat urmatoarea situatie de fapt:

In cursul lunii aprilie a anului curent, fiind in cautarea unei bone pentru fiul sau, mama minorului ar fi cunoscut, prin intermediul unei platforme online, o persoana ce s-a recomandat a fi bona cu experienta.

Ulterior, cele doua persoane s-ar fi inteles ca femeia cunoscuta prin intermediul retelei respective sa aiba grija de fiul ei doar in anumite zile.

Astfel, in perioada 16 aprilie – 13 mai a.c., bona ar fi fost solicitata de parintii minorului, in repetate randuri, sa aiba grija de fiul lor, fara ca acestia sa sesizeze aspecte care sa le ridice suspiciuni in privinta comportamentului ei.

La data de 15 mai a.c., mama minorului ar fi vizionat inregistrarile unor camere de supraveghere video disimulate in interiorul locuintei de domiciliu, moment in care ar fi observat ca, in cursul zilei anterioare, fiul sau ar fi fost agresat fizic, in repetate randuri, de catre bona, fiind bruscat si lovit in mai multe zone ale corpului.

In urma activitatilor desfasurate de politisti, a fost identificata persoana banuita de comiterea faptei, o femeie in varsta de 69 de ani.

La data de 17 mai 2024, a fost pus in executare un mandat de aducere, emis pe numele banuitei, aceasta fiind depistata si condusa la audieri.

In baza probatoriului administrat in cauza, femeia a fost retinuta pentru 24 de ore, fata de aceasta fiind dispusa, ulterior, masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 22 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6, sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, au anuntat politistii.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: