Bona care a DECAPITAT un copil de 5 ani: „Am actionat la ORDINUL lui Allah. Al doilea profet trebuie sa vina” – VIDEO

actualitate

Bona arestata luni in Moscova dupa ce a fost prinsa langa o statie de metrou, in timp ce tinea in mana capul unei fetite pe care o ucisese si ameninta ca se arunca in aer, a declarat miercuri ca a decapitat fetita „la ordinul lui Allah”, transmite AFP.

Ghiulcehra Bobokulova, cetateana uzbeka in varsta de 38 de ani, a fost retinuta luni de politie in apropierea unei statii de metrou, in nord-estul capitalei, in timp ce se proclama „terorista” si „avea in mana capul unui copil”.

„Este ceea ce Allah mi-a ordonat” sa fac, a declarat bona, in fata ziaristilor, la sosirea la tribunal. Judecatorul a ordonat rapid arestarea sa pana in 29 aprilie.

Inchisa intr-o cusca – conform practicilor din Rusia – Bobokulova a sustinut un discurs incoerent, in care se amestecau nemultumirile cu afirmatiile profetice, cu putin timp inainte de inceputul audierii.

bona5

„Allah trimite al doilea profet pentru a aduce vesti de pace, buna ziua tuturor”, a declarat ea.

„Mi-e foame, o sa mor intr-o saptamana, e sfarsitul lumii, mi s-a interzis sa mananc. Salut pe toata lumea”, a adaugat ea, salutand presa.

bona3

Presa rusa se intreaba care au fost motivele celei supranumite „bona sangeroasa”, calificata drept „dementa” sau „terorista”.

bona4

Bona fetitei nascute in 2011 a asteptat ca parintii sa plece de acasa si apoi, „dintr-un motiv necunoscut”, a „ranit copilul la gat, i-a taiat capul” si apoi a mers la o statie de metrou, potrivit raportului anchetatorilor, prezentat in fata judecatorului.

„Pana in acest moment, nu s-a stabilit (existenta) unor prezumtivi complici sau faptul ca alte persoane au impins-o sa comita aceasta crima”, potrivit sursei citate.

Anchetatorii au supus-o pe Bobokulova unor examene psihiatrice si nu exclud ca ea sa fi actionat „sub imperiul drogurilor sau a psihotropilor”.

Potrivit Daily Mail, Ghiulcehra Bobokulova, in varsta de 38 de ani, figura in Uzbekistan in registrele unei clinici de psihiatrie, iar starea ei se deteriorase in ultimele luni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: