politica

„Bona noastra crede ca Victor Ponta este presedintele USR. O voteaza pe Firea”. Mesajul unui lider USR

Radu Nedelcut, vicepresedinte USR SEctor 2, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa in numar cat mai mare la vot, afirmand ca foarte mult alegatori „neinformati” vor fi in sectiile de votare. El o da ca exemplu pe bona sa.

„Bona noastra crede ferm ca:

– Victor Ponta e presedintele USR (?!?!)
– Nicusor Dan tocmai ce a iesit din puscarie (?!?!)

Oricat de mult am incercat sa ii explic ca eu sunt in USR, ba mai si candidez si stiu lucrurile astea mai bine decat ea, mi-a fost literalmente imposibil sa o conving ca nu e asa; ma chinui deja de 3 saptamani.

In schimb merge la vot si voteaza Gabriela Firea super hotarata pentru ca ‘e o luptatoare’. Argumentul lipsei apei calde are zero impact la ea pentru ca e ferm convinsa ca ‘nu tine de Primarie’.

Ce vreau sa spun… daca te consideri un alegator macar vag informat, daca stii macar care e diferenta intre PSD, PNL, USRPLUS, UDMR… daca stii macar care e diferenta intre apa calda si apa rece… pentru numele lui Dumnezeu mergi la vot! Nu lasa soarta noastra a tuturor sa fie decisa de oameni complet ignoranti!”, a scris Nedelcut pe Facebook.

Cine este Radu Nedelcut

„Am 36 de ani, sunt inginer software, lucrez de vreo 12 ani in domeniul consultantei. Daca folositi internetul mobil in Statele Unite sau mergeti cu metroul in Londra, probabil utilizati software scris de mine.

Am o fetita de 4 ani si un baietel in primele luni de viata. Locuiesc la Lizeanu si ies cu copiii la plimbare in Parcul Circului.

M-am inscris in USR in decembrie 2017 pentru ca vreau sa apar directia Europeana a Romaniei. Vreau sa le demonstrez oamenilor ca partidele politice nu sunt toate la fel, ca se poate face o schimbare reala in bine a Romaniei, ca votul lor conteaza”, anunta Nedelcut pe pagina de internet a USR.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Trei europeni au fost arestati in Iran la o „adunare satanista”. Toti cei 260 de oameni prezenti la petrecere au fost arestati

Fortele de securitate iraniene au arestat peste 260 de persoane, inclusiv trei cetateni europeni, la…

O oră ago

Ciolos: „Daca chiar aveti curaj, haideti sa ne vedem la o dezbatere cu capii de lista la alegerile europarlamentare”

Europarlamentarul Dacian Ciolos afirma ca partidele, cu exceptia REPER, ''isi ascund'' candidatii la alegerile pentru…

O oră ago

Un ucrainean care incerca sa fuga in Romania a fost impuscat in cap la granita. Ce pedeapsa risca granicerul

In Transcarpatia, un politist de frontiera a impuscat mortal un civil care incerca sa treaca…

3 ore ago

Bancile europene care au ramas in Rusia si-au triplat profiturile. Banca Centrala Europeana intervine si le cere sa plece pentru a evita sanctiunile SUA

Banca Centrala Europeana (BCE) indeamna bancile sa paraseasca piata rusa cat mai repede posibil, avand…

7 ore ago