Borfasii, la caldura in Ateneu. Afara, in frig, protesteaza Oana Pellea, Mihai Sora si pianistul Dan Grigore

news

Numerosi politicieni condamnati pentru coruptie au fost invitati de premierul Viorica Dancila sa participe la ceremonia preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE. In timp ce acestia stau confortabil in Ateneul Roman, desi ataca deseori virulent UE, afara protesteaza personalitati precum Oana Pellea, Mihai Sora si cunoscutul pianistul Dan Grigore.

Unul dintre invitatii de onoare la Ateneul Roman este Adrian Severin, care a executat o pedeapsa cu inchisoarea pentru fapte de coruptie. Severin a primit loc in loja, imediat in spatele liderilor Romaniei si ai UE.

Un alt condamnat celebru, de asemeni invitat de onoare, este Adrian Nastase.

Atat Nastase cat si Severin au atacat virulent Uniunea Europeana in numeroase randuri.

Citeste si: Spagarul Severin o invata pe Dancila cum sa anuleze solicitarile MCV: „Acum ori niciodata! Valabilitatea MCV a incetat in 2010”

In timp ce Adrian Severin, Adrian Nastase, Florin Iordache si alte asemenea „personalitati” penale si semianalfabete pozeaza in mari europeni, in afara Ateneului Roman protesteaza in frig oameni precum Oana Pellea, Mihai Sora si Dan Grigore. Acestia tin sa le arate liderilor UE ca intr-adevar Romania este pro-europeana, iar nu dedicata albirii infractorilor de rang inalt.

Oana Pellea a spus ca a venit sa apere orientarea pro-europeana a Romaniei, la „care tine foarte tare”.

Vezi video de la minutul 33.00:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: