Borfasii sunt zdrobiti, scor zdrobitor la referendum. Nicolicea, Serban Nicolae si Iordache vor ajunge someri

politica

Peste 80% din alegatori au raspuns „Da” ambelor intrebari de la referendumul pe justitie de duminica, voturile nevalide reprezentand putin peste 5%, conform rezultatelor provizorii ale BEC.

Referendumul a intrunit cvorumul de prezenta, fiind prezenti la referendum 41,28% dinttre romani, adica 7.541.311 alegatori.

In aceste conditii este putin probabil ca PSD va continua, dupa alungarea lui Liviu Dragnea, sa defileze in randurile sale cu principalii promotori ai masacrarii justitiei: Serban Nicolae, Eugen Nicolicea si Florin Iordache.

resedintele Klaus Iohannis a declarat ca participarea la alegerile pentru Parlamentul European si la referendum a fost senzationala, el adaugand ca romanii au dat un vot clar si ferm care nu poate fi ignorat de niciun politician in Romania.

„Dragi romani, sunteti fantastici! Va felicit! Ati participat astazi in numar mare la alegerile europarlamentare si la referendum. Participarea este senzationala, avem in jur de 50% prezenta la europarlamentare si in jur de 40% prezenta la referendum. Dragi romani, va multumesc! Ati dati un vot clar, un vot ferm, un vot care nu poate fi ignorat de niciun politician in Romania. Referendumul a trecut cu brio. Asadar, dragi romani, ati votat clar si ferm pentru o politica corecta, pentru justitie dreapta, pentru o justitie independenta, pentru o buna guvernare pentru romani si pentru Romania. Va multumesc pentru aceasta participare la referendumul pe care l-am convocat”, a spus Iohannis, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

El a mentionat ca a avut sprijin din partea unor partide politice pentru mobilizarea alegatorilor, indicand PNL si Alianta 2020 USR PLUS.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: