Casa unui judecator care l-a condamnat pe Dragnea a fost atacata. Cine ar fi vinovatul

politica

Casa unui judecator din completul care l-a condamnat joi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost atacata, anunta Realitatea TV.

UPDATE Ferestrele casei din Brasov a judecatorului Constantin Epure, de la instanta suprema, au fost sparte sambata de un vecin care a aruncat cu pietre, pentru ca geamurile aveau vedere spre curtea sa. Potrivit politistilor, intre cei doi exista un conflict mai vechi, anunta Mediafax.

Locuinta unui judecator din completul care l-a condamnat, joi, in prima instanta, pe Liviu Dragnea la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare a fost vandalizata vineri noaptea, cand acesta nu se afla acasa. Potrivit Realitatea TV, atacatorul a spart geamurile, insa nu a sustras bunuri.

Magistratul a depus o plangere. Politistii au demarat o ancheta.

Liviu Dragnea a fost condamnat, joi, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru infractiunea de instigare la abuz in serviciu.

Decizia este data de Curtea Suprema, in prima instanta, dupa ce a amanat, deja, de doua ori, verdictul. DNA a cerut ca liderul social-democratilor sa primeasca sapte ani si jumatate de detentie, in timp ce Liviu Dragnea miza pe achitare.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: