Borfasul Valcov si-a pierdut mintile: „Puteam sa fiu prim-ministru, s-a dorit sa fiu racolat de KGB”

politica

Consilierul pe teme economice al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a anuntat, marti, ca in anul 2015 i s-a propus, „pe linia Gusa -KGB” sa tradeze PSD si i s-a oferit functia de premier, precizand ca „s-a dorit sa fie racolat de KGB”, dar a refuzat, transmite Mediafax.

„In martie, inainte de a fi arestat, domnul Basescu a trimis prin domnul Danut Liga, care a fost consilier al domnului Basescu, care a trimis mai departe prin domnul Mihai Nita o scrisoare prin care mi se cerea sa imi dau demisia de la Finante si sa merg la Banca Mondiala vicepresedinte (in 2015 cand eram in negocieri cu FMI). Am refuzat scrisoarea. In paralel aveam o alta oferta de a trada PSD-ul, de a forma o noua alianta cu Vasile Blaga si o parte din PDL-ul de la vremea aceea, unde puteam sa fiu prim-ministru, aceasta oferta a fost facuta pe linia Gusa-KGB”, a declarat Darius Valcov, la DC News.

Consilierul premierului a precizat ca „s-a dorit sa fie racolat de KGB”, insa a refuzat.

„Aceasta oferta mi s-a facut de mai multe ori. De ce spun pe linia KGB – pentru ca se stiu relatiile pe care le-am avut cu Gusa, se stie ca s-a dorit sa fiu racolat de KGB, insa am refuzat”, a mai spus Valcov.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: