„Botnita imputita”. Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, prezenta la reuniunea gruparii „Anti-botnita”

politica

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, a fost invitata speciala la o reuniune a grupului care a organizat mitingul „Anti-botnita” de acum o saptamana din Piata Universitatii. Grupul sustine ca purtarea mastii de catre elevi este o manifestare „totalitara”.

Pretextul reuniunii a fost o dezbatere intitulata „Scoala, incotro?”. La dezbatere au participat insa chiar organizatorii mitingului delirant de acum o saptamana: Iulian Capsali, Dan Chitic, avocata Diana Iovanovici Sosoaca si Andrei Severin.

Ecaterina Andronescu a stat chiar langa avocata Diana Iovanovici Sosoaca.

Avocata Diana Iovanovici Sosoaca a sustinut acum o saptamana ca, prin masurile anti-coronavirus, se urmareste „distrugerea” poporului roman, care „are cele mai mari inventii din lume”.

„Suntem condusi de cea mai mare masa de criminali ai unui popor, cei care au instituit teroarea, genocidurile. De ce credeti ca ne vor distrusi? Uitati-va cine are cele mai mari inventii din lume? Poporul roman! Datorita romanilor nostri exista continuitate pe acest pamant unde s-a nascut civilizatia lumii. Noi suntem poporul!

Rusine bucurestenilor care stau in casa! Au venit fratii nostri din celelalte orase. Va e frica ca o sa va amenze? O sa muriti amendati si prosti”, a strigat Iovanovici.

„Un secretar de stat care este principalul terorist al Romaniei ne-a intezis mitingurile”, a mai spus avocata. Multimea a scandat „Arafat, arestat!”, „Arafat condamnat pentru sangele varsat”.

„Am salvat oameni din spitale cu un simplu telefon. Cum dracu sa ma multiplic, ca v-as scapa de toti teroristii astia”, a mai strigat avocata.

Fotografii de la reuniunea negationistilor au fost postate pe Facebook de Adrian Severin.

Alte cateva instantanee cu participantii la dezbaterea desfasurata sub titlul “Scoala incotro?” (a se vedea mai jos o…

Posted by Adrian Severin on Sunday, 27 September 2020

 

Iata ce spunea Capsali inainte de mitingul din Piata Universitatii:  „Modul scelerat in care sunt tratati copiii la scoala, tot acest angrenaj al fricii, dezgustul pe care l-au sadit copiilor pentru scoala, mizeria pe care o respira 6-7 ore cu botnita imputita la gura tintuiti in bancile cu ‘pepsiglas’, cu geamurile inchise, fara sa aiba voie sa se ridice din banci in timpul pauzei, sa-si manance sandvisul, au transformat scoala intr-un cosmar penitenciar in care se face reeducarea globalista!”.

Mai mult despre:

Comentarii: