Botosani: Tigari de contrabanda ascunse in canapele, ghivece cu flori sau in podul casei, descoperite in urma unor perchezitii

news

In urma unor perchezitii facute la trei adrese din Botosani politistii de frontiera au confiscat, pe 16 februarie, aproape 4.000 pachete tigari, in valoare de peste 10.000 de euro, ascunse in captuseala canapelei, in ghivece cu flori sau in podul casei, scrie Monitorul de Botosani.

in baza unor mandate emise de catre Judecatoria Botosani, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Botosani impreuna cu lucratori din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi si ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi Botosani, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, au efectuat perchezitii domiciliare la cinci imobile de pe raza judetului Botosani.

In urma perchezitiilor efectuate, politistii de frontiera au descoperit si ridicat in vederea confiscarii de la trei locatii cantitatea totala de 3950 pachete cu tigari. Cea mai mare cantitate de tigari a fost descoperita in casa unui botosanean, ascunsa in captuseala unor canapele, restul tigarilor fiind ascunse in ghivece cu flori sau in podul casei sau mascate in spatele unor scanduri de lemn.
Tigarile, in valoare de peste 51.000 lei (aproximativ 10.000 euro) au fost ridicate in vederea confiscarii si transportate la sediul Politiei de Frontiera pentru continuarea cercetarilor.

In continuare politistii de frontiera fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, fapta prevazuta si pedepsita de Codul Vamal al Romaniei. In cauza, cercetarile continua sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Prchetului de pe langa Judecatoria Botosani, in vederea documentarii intregii activitati infractionale, urmand ca la final sa fie luate masurie legale ce se impun.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: