BREAKING A murit pesedistul Alexandru Sassu, fost director al TVR si fost ministru

news

Alexandru Sassu a murit sambata la spital in urma unui infarct. Acesta ar fi avut afectiuni cardiace, a anuntat Antena 3.

”Alexandru Sassu, omul alaturi de care am fost in 1989 la Baricada de la Universitate, a murit azi dimineata, la numai 66 de ani. Fost vicepresedinte al PD si mai apoi membru PSD, Sasha a fost un om care a spus mereu lucrurilor pe nume. Si pentru aceasta calitate l-am apreciat. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!” a scris Zara Ovidiu, pe Facebook.

Sassu a fost decorat de Ion Iliescu cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

In 2007, Sassu a fost validat de camerele reunite ale Parlamentului pentru functia de membru in Consiliul de Administratie si Director General (interimar) si apoi incepand cu data de 2 septembrie 2007, a fost confirmat oficial in functia de Presedinte-Director General al companiei publice de televiziune, SRTV (Televiziunea Romana).

In 2010, dupa ce a plecat din functia de Presedinte-Director General al SRTV, a condus mai multe companii private de media si s-a remarcat ca analist politic.

In iunie 2018, Sassu a revenit la TVR in calitate de producator si consilier al presedintei de atunci Doina Gradea. In 2020, paraseste din nou TVR.

Alexandru Sassu s-a nascut pe 26 octombrie 1955.

Mai mult despre:

Comentarii: