BREAKING Act terorist langa Paris, un barbat a fost decapitat

externe

Procuratura franceza antiterorism a anuntat vineri ca a fost sesizata dupa ce un barbat a fost decapitat in Conflans Saint-Honorine, langa Paris, iar presupusul sau atacator a fost grav ranit de catre politisti intr-un oras din apropiere care au tras mai multe focuri asupra sa, potrivit AFP.

UPDATE Victima este un profesor care le-a aratat recent elevilor sai caricaturi cu profetul Mohamed.

Ancheta asupra acestor fapte a fost deschisa pentru „asasinare in legatura cu o actiune terorista” si „asociatie criminala terorista”, a precizat Parchetul National Antiterorist (Pnat) pentru AFP.

Politia brigazii criminale din Conflans Saint-Honorine, aflata la aproximativ cincizeci de km nord-vest de Paris, a fost chemata pentru o persoana suspecta care ratacea in jurul unei scoli, potrivit acestei surse.

La fata locului, politistii au descoperit victima si la 200 de metri mai departe, in orasul Eragny, au incercat sa opreasca un barbat care purta un cutit care i-a amenintat si au tras spre el, ranindu-l grav.

A fost instalat un perimetru de securitate si a fost apelat serviciul de deminare, din cauza suspiciunii unei veste explozive.

Ministrul de Interne, Gerald Darmanin, care era in Maroc, a decis sa se intoarca imediat la Paris.

Mai mult despre:

Comentarii: