„Aveti 10 minute sa plecati!”. Jandarmii au golit Piata Victoriei de negationisti. Trei scandalagii au fost saltati de jandarmi – Video

news

Cateva zeci de manifestanti s-au strans din nou, marti, in Piata Victoriei pentru a cere anularea masurilor privind impiedicarea extinderii coronavirusului. Trei manifestanti care au reactionat violent au fost luati cu dubele de jandarmi.

Jandarmeria a anuntat, la ora 19.00, prin portavoce ca manifestantii au timp 10 minute sa paraseasca Piata Victoriei, intrucat incalca legea, altfel vor fi amendati individual. Adunarile publice sunt interzise un perioada starii de alerta.

Manifestantii au inceput sa scandeze „Libertate, libertate”, „Jandarmeria apara hotia”, „Hotii, hotii”, insa au inceput sa plece in proportie de 90%.

Unul dintre manifestanti, Ovidiu Grosu, a reactionat violent in fata jandarmilor, astfel incat a fost luat pe sus. Un alt manifestant a aruncat cu o sticla de apa in duba, si acesta a fost apoi luat de jandarmi.

Ulterior, inca un manifestant agresiv a fost luat pe sus.

Ovidiu Grosu a anuntat anterior pe Facebook ca prin masurile anti-coronavirus „se urmareste controlarea totala a lumii”.

„Poporul roman este atacat de trei bolnavi psihic: Iohannis, Ludovic Orban si Arafat. Se fac vinovati de acte de teroare, spaima, de acte de genocid”, a spus Grosu.

Jandarmeria: Doua persoane au fost amendate

Doua persoane care protestau marti in Piata Victoriei au fost duse la Politie pentru a fi identificate si sanctionate, dupa ce au refuzat sa se legitimeze la cererea fortelor de ordine.

„Doi participanti au refuzat sa se legitimeze la solicitarea jandarmilor si, conform prevederilor legale, au fost condusi la sectia de politie pentru identificare si sanctionare. Facem precizarea ca, in aceasta perioada, din ratiuni de sanatate publica si conform legii, organizarea si desfasurarea de mitinguri, demonstratii sau orice alte intruniri sunt interzise”, informeaza Biroul de presa al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

Jandarmeria Capitalei recomanda tuturor cetatenilor sa respecte prevederile legale si sa nu participe la astfel de evenimente.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: