BREAKING Berbeceanu s-a intors acasa, a devenit administrator public al municipiului Deva: „Este randul meu! Este un nou inceput!”

politica

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a fost numit administrator public al municipiului Deva, anuntul fiind facut de primarul orasului, Florin Nicolae Oancea.

”Bun venit in echipa, Traian Berbeceanu, administrator public al Municipiului Deva!”, a scris pe pagina sa de Facebook, edilul din Deva, Florin Nicolae Oancea.

Berbeceanu a fost prezentat in noua functie, luni, in cadrul unei conferinte de presa.

”Sunt convins ca impreuna vom face lucruri bune pentru deveni. Va asigur ca am ramas acelasi om deschis, vrem sa comunicam cat mai bine cu cetatenii care au asteptari mari de la noi”, a declarat Berbeceanu.

„Am revenit acasa, in orasul in care m-am nascut, unde m-am format si am performat profesional. M-am intors intre deveni, langa prieteni si cunoscuti, intre cei care vreme de peste 50 de ani mi-au oferit totul! Este randul meu! Este un nou inceput!”, a scris ulterior Berbeceanu pe Facebook.

Posted by Florin Nicolae Oancea on Monday, 5 April 2021

Traian Berbeceanu a fost pana la inceputul lunii martie prefect al Capitalei, pierzandu-si postul in urma algoritmului politic negociat de formatiunile din coalitia guvernamentala.

Traian Berbeceanu a fost, in trecut, sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, dar si sef de cabinet al ministrului de Interne.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: