BREAKING Ciolacu s-a angajat in CEX ca va darama Guvernul in 2 saptamani: „Nu se mai poate! Astia distrug totul!”

politica

Liderii PSD au decis, in sedinta de joi, ca parlamentarii PSD sa depuna motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban pana la jumatatea lunii august, au declarat pentru Mediafax surse din conducerea formatiunii.

„Nu se mai poate! Astia distrug totul! Imi asum trecerea acestei motiuni. Guvernul trebuie sa plece. Au scapat totul de sub control. Sunt preocupati doar sa fure. Vor doar bani si voturi, dar nu se gandesc ce urmari provoaca. Mai ales pe termen lung”, le-ar fi spus Ciolacu liderilor organizatiilor judetene ale PSD, potrivit unor surse social-democrat.

Conform surselor citate, majoritatea presedintilor de organizatii s-au pronuntat pentru motiune de cenzura pana la jumatatea lui august.

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat inaintea sedintei Comitetului Executiv National (CExN) al PSD ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va fi depusa imediat ce vor fi adunate toate semnaturile necesare.

„Imediat ce o sa avem semnaturile, angajamentele asumate de parteneri; motiunea de cenzura trebuia depusa ieri pentru ca fiecare zi cu acest Guvern, din pacate, inseamna pentru poporul roman un cost, un cost pe sanatate, un cost pe economie. De ieri trebuia depusa motiunea de cenzura, dar trebuie sa adunam toate semnaturile, toate fortele care vor sa scape de acest Guvern cat mai curand posibil”, a spus Cazanciuc.

Mai mult despre: ,

Comentarii: