BREAKING Covidul loveste la varful Antena 3. Razvan Dumitrescu anunta ca are coronavirus

politica

Razvan Dumitrescu, una dintre vedetele Antena 3, a anuntat marti ca este infectat cu coronavirus.

„Dragi prieteni, un test test pozitiv COVID ma va tine departe de voi cel putin doua saptamani. Va anunt pe aceasta cale ca doar testul e pozitiv, in rest ma simt foarte bine! Sa ne revedem sanatosi!”, a anuntat Dumitrescu pe pagina de Facebook a emisiunii sale.

Recent, Victor Ciutacu, un alt realizator de emisiuni politice, des frecventate de liderii PSD, a anuntat si el ca este infectat cu Covid-19. El a spus ca Gigi Becali a tinut sa fie alaturi de el.

„In afara prietenilor adevarati si a mai multor medici (unul dintre ei, ingerul nostru pazitor, mereu disponibil), pe care insa evit sa-i enumar aici tocmai ca sa nu atrag urgia sistemului si a propagandei la adresa lor, printre primii care au sarit sa ne ajute concret, nu din gura, in perioada asta pacatoasa a fost Gigi Becali.

A facut-o concret (strict pe partea medicala, sa n-avem vorbe!), fara sa bata toba. Si a sunat zile in sir (pana cand l-am asigurat ca suntem pe calea cea buna) sa vada rezultatele si daca mai avem nevoie de ceva. El si IPS Teodosie sunt revelatiile noastre.

Altfel, daca va infectati si vreti sa ramaneti intregi la minte, sfatul meu dezinteresat e ca – si daca aveti posibilitatea – sa evitati sa va luati dupa o multime de pareri (fie el si de specialitate) in acelasi timp”, a scris Ciutacu pe Facebok.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: