Cum a furat PSD in Sectorul 1: „Se decupeaza cu foarfeca QR code de pe procesul verbal fals si se pune pe foaia cu semnaturile originale”

politica

Sorin Ionita (Expert Forum) dezvaluie cum incearca PSD in Sectorul 1 sa falsifice numarul de voturi in beneficiul lui Daniel Tudorache. Tudorache a sustinut, luni, la pranz, ca a descoperit brusc ca are 200 de voturi in plus fata de Clotilde Armand.

„Deci asa se fura la PSD: se decupeaza cu foarfeca Qcode de pe procesul verbal fals, ala cu care fugea omul subtioara prin sediu, si se pune pe foaia cu semnaturile originale ale alora din sectie. Apoi se incarca fain frumos in sistem.

Au blocat la urma 10 sectii din 166, restul erau gata de dimineata. Iar in astea urmau sa-l dea pe Tudorache cu avans de 160 in fiecare, numa’ bine cat sa treaca peste Clotilde cu alea 200 voturi anuntate de Tudorache”, a explicat Sorin Ionita pe Facebook.

Iata si momentul in care unul dintre oamenii lui Tudorache a fost prins cu procesele verbale.

Asa se fura in 2020 in S1! #share #sasestie

Posted by Alexandru Militescu on Monday, 28 September 2020

Presedintele USR Bucuresti, Claudiu Nasui, a prezentat si el pe Facebook dovezi ale modului in care PSD a fraudat in Bucuresti.

Dovada ca se fura voturile USR-PLUS.

Am avut curiozitatea sa verificam sectiile de votare in care, conform site-ului…

Posted by Claudiu Nasui on Monday, 28 September 2020

Clotilde Armand a anuntat luni ca in sediul Directiei de Salubrizare a Primariei Sectorului 1 s-au gasit procese verbale ale modului in care s-a votat in Sectorul 1. Ea spune ca aceste documente nu aveau ce sa caute intr-o institutie publica.

„Iata procese verbale originale, semnate, stampilate care au fost luate de la biroul electoral de sector si au fost aduse aici, la sediul primariei”, a anuntat Armand.

„Sa fie foarte clar: Tudorache si toti cei care au participat la aceasta tentativa o sa raspunda in fata Justitiei”, a precizat Armand.

Un membru al sectiei de votare din partea USR observase, duminica noapte, ca mai multi indivizi au plecat din sectie cu o punga cu provese verbale. Unii au fugit, insa unul a fost prin cu 100 de procese verbale asupra sa si a fost dus la politie.

„Colegii mei au avertizat imediat politia, jandarmeria, au venit si au gasit procese verbale originale”, a anuntat Armand.

Ea a mai acuzat ca in sediul institutiei au fost monitorizate alegerile in interesul politic al lui Daniel Tudorache.

”Astazi, in jurul orei 15: 45, Sectia 4 Politie a fost sesizata prin sistemul 112 cu privire la faptul ca un barbat, candidat al unui partid politic pentru functia de consilier , ar fi fost vazut iesind din cladirea unde a functionat un birou electoral al sectorului1, de catre mai multi reprezentanti ai altor partide politice, avand asupra sa mai multe procese verbale.

Persoanele in cauza au fost identificate si sunt conduse la sediul Sectiei 4 Politie pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept”, a transmis Politia Capitalei intr-un comunicat de presa.

Potrivit unor surse din politie, este vorba despre Sorin Catalin Tomescu, unul dintre candidatii PSD la Consiliul Local Sector 1.

La Sectorul 1, dupa numararea a 87,59% dintre voturi, Clotilde Armand are 41,36% din voturi, Daniel Tudorache (PSD) – 39,41%, iar Ioana Constantin (PMP) – 7,76%.

Primarul PSD Daniel Tudorache a anuntat, luni, ca el ar fi castigat de fapt alegerile in Sectorul 1, impotriva lui Clotilde Armand. „Breaking news! Dupa terminarea numaratorii paralele, am in plus 200 de voturi fata de Clotilde Armand! Asteptam rezultatele oficiale de la BEC!”, a scris Tudorache pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: