BREAKING Dancila, exclusa de PSD si de pe listele pentru Parlament. Era buna ca presedinte al tarii, dar nu e buna de parlamentar

politica

PSD Teleorman a validat miercuri, 14 octombrie, in sedinta Comitetului Executiv Judetean al partidului, listele de candidaturi pentru alegerile parlamentare. Viorica Dancila a fost exclusa de pe liste.

Lista pentru Senat va fi deschisa de Danut Cristescu, actualul presedinte al Consiliului Judetean, in timp ce pe cea de-a doua pozitie se afla Carmen Dan.

Lista de candidaturi pentru Camera Deputatilor este deschisa de Florin Piper Savu, in prezent vicepresedinte al Consiliului Judetean. Acesta este urmat de Paul Stancu (om de afaceri), Ioana Panagoret (decanul Facultatii de Stiinte si Inginerie a Universitatii Valahia), Violeta Radut (deputat PSD) si Madalin Bors (vicepresedinte PSD Teleorman).

Viorica Dancila a declarat miercuri ca Liviu Dragnea are in continuare influenta in PSD Teleorman si se opune sa ocupe un loc pe liste.

„Liviu Dragnea inca mai are influenta, a vorbit cu anumiti lideri pentru a nu ma regasi pe listele parlamentare. Astept decizia conducerii PSD, daca va considera ca este posibil sa candidez in alt judet, voi face acest pas.

Sunt persoane de la PSD Teleorman care au un dialog constant cu Liviu Dragnea, pentru sustinerea lui Carmen Dan si bineinteles Viorica Dancila sa nu se regaseasca pe liste, pentru ca s-a opus sa dea ordonanta de amnistie si gratiere”, a sustinut Dancila la Digi24.

„Avem nevoie de unitate, de o echipa, pentru a raspunde provocarilor actuale. (…) Prezenta mea pe liste va arata ca Liviu Dragnea nu are nicio influenta asupra conducerii PSD. Sper ca presedintele partitului nu le va da satisfactie celor care se opun sa fie pe lista si aici ma refer la Liviu Dragnea”, a mai spus Dancila, transmitand astfel un mesaj catre conducerea PSD.

Marcel Ciolacu a anuntat, saptamana trecuta, ca Dancila ar trebui sa fie pe listele PSD.

„Viorica Dancila ar trebui sa se regaseasca pe lista, tinand cont ca a fost prim-ministrul PSD, dar e decizia organizatiei PSD Teleorman”, a mai anuntat Ciolacu.

Dancila a fost inlocuita, recent, si din functia de presedinte al organizatiei de femei.

Mai mult despre: ,

Comentarii: