BREAKING Decizie definitiva a judecatorilor, Clotilde Armand este primar. Cele 125 de contestatii PSD-iste au fost respinse ca „lipsite de interes” si nefondate

politica

Tribunalul Bucuresti a decis marti validarea definitiva a mandatului de primar al Sectorului 1 al Capitalei obtinut de Clotilde Armand.

„Respinge o parte a apelurilor formulate de o serie de apelanti ca lipsite de interes. Respinge apelurile declate de Daniel Tudorache si Tudor Helmut Costea ca nefondate”, este minuta sentintei.

Citeste si: Tudorache (PSD) umbla cu patru bodyguarzi dupa ce a pierdut alegerile. Este terminat de frica – Video

Pe 15 octombrie, Clotilde Armand a primit o decizie favorabila din partea Judecatoriei Sectorului 1, insa hotararea instantei a fost contestata de 125 de persoane, printre care se afla si primarul care a pierdut alegerile, Daniel Tudorache (PSD).

Luni, Tribunalul Bucuresti a analizat cele 125 de contestatii, insa a amanat cu o zi pronuntarea unei decizii in acest caz.

Conform datelor AEP, la Sectorul 1, Clotilde Armand, candidatul sustinut de PNL si Alianta USR PLUS, a castigat cu 40,94% dintre optiuni, adica un numar de 36.455 de voturi. Daniel Tudorache, candidatul PSD, a intrunit 39,81%, reprezentand 35.451 voturi.

Daniel Tudorache a contestat acest rezultat si a depus o plangere penala la Sectia speciala de anchetare a magistratilor, dupa ce posturile de televiziune au difuzat imagini cu mai multe persoane care intra in sediul Biroul Electoral al Sectorului 1, unde erau depozitati saci cu voturi.

Mai mult despre:

Comentarii: