BREAKING Decizie dura a CNA: Emisia postului Realitatea Plus va fi suspendata pentru 10 minute din cauza Ancai Alexandrescu

news

CNA a decis, joi, ca emisia postului Realitatea Plus sa fie suspendata pentru 10 minute ca urmare a numeroaselor incalcari ale legii realizate in emisiunile Ancai Alexandrescu, „Culisele statului paralel”.

Decizia a fost adoptata cu unanimitate. Propunerea formulata a fost de a sanctiona postul Realitatea Plus in baza articolului 95, aliniatul 1a din legea audiovizualului.

Art. 95 – (1) In cazul savarsirii repetate a uneia dintre faptele prevazute la art. 90 alin. (1) si la art. 91 alin. 1), Consiliul poate decide aplicarea uneia dintre urmatoarele sanctiuni:

a) obligarea radiodifuzorului de a difuza timp de 10 minute, intre orele 19,00 si 19,10, numai textul deciziei de sanctionare;

Reactia Ancai Alexandrescu

„CNA a decis suspendarea emisiei Realitatea plus pentru 10 minute din cauza plangerilor facute de Sorin Grindeanu si Sebastian Burduja! Au zis ca ‘n am invatat nimic desi mi au dat amenzi de 300.000 lei’! Vor sa obtina scoaterea mea de pe post! Ne cautam dreptatea in instanta!

#nuneoprim #culiselestatuluiparalel”, a anuntat Alexandrescu pe Facebook.

Ea a reactionat violent si la adresa celor care i-au ironizat anuntul.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: