BREAKING DNA a intrat peste ANAF. Perchezitii la ANAF Bucuresti si in alte peste 20 de locuri: „Luare de mita”

news

Procurorii DNA efectueaza, joi seara, perchezitii la sediul ANAF Bucurestii si in alte peste 20 de locuri. Doi inspectori ANAF sunt suspectati de luare de mita.

Perchezitiile au loc la Directia generala antifrauda fiscala Bucuresti, la mai multe societati comerciale si la domiciliile suspectilor. In total sunt vizate 26 de locatii, au precizat surse pentru aktual24.ro.

Doi inspectori ANAF sunt suspectati luare de mita in forma continuata, fals, complicitate la evaziune pentru a ajuta societati comerciale sa sustraga de la plata obligatiilor catre stat.

Inpectorii ANAF sunt supectati ca au incasat spagi de zeci de mii de euro.

Cei doi inspectori ar fi mers in controale la acele societati, iar in urma constatarii unor deficiente ar fi solicitat mita. Ulterior, ar fi redactat raportul de control astfel incat firma controlata sa nu fie sanctionata.

De asemenea, unul dintre agentii ANAF e suspectat ca a ajutat o femeie sa obtina o diploma falsa de bacalaureat, contra unei spagi de 10.000 de euro.

Directia Antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) se ocupa de recuperarea taxelor si impozitelor de la firme.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: