BREAKING Explozie puternica la faimosul baraj Hoover din Statele Unite. Este cel mai mare rezervor de apa din SUA – Video

externe

O explozie si un incendiu au avut loc marti la barajul Hoover din Nevada.

„Departamentul de pompieri din Boulder City se indreapta catre un apel de urgenta la barajul Hoover. Nu sunt disponibile alte informatii in acest moment”, a anuntat administratia din Boulder.

Kristy Hairston a postat pe Twitter o inregistrare video la ora 13.11, spunand ca „facea un tur al barajului Hoover” cand „a auzit o explozie”.

„Doamne, ceva tocmai a explodat”, se poate auzi un martor spunand in videoclip.

Circumstantele exploziei raman neclare.

Barajul Hoover controleaza cel mai mare rezervor de apa din Statele Unite. Generatoarele barajului furnizeaza energie electrica pentru utilitatile publice si private din Nevada, Arizona si California. Este, de asemenea, o atractie turistica majora.

Barajul Hoover cel mai inalt baraj din lume atunci cand a fost finalizat in 1935. Baza sa este la fel de groasa ca si lungimea a doua terenuri de fotbal. Fiecare deversor, proiectat sa lase apele sa treaca fara a afecta barajul in sine, poate gestiona volumul de apa care curge la Cascada Niagara.

Mai mult despre:

Comentarii: