BREAKING „Genunche” a demisionat din PSD. El sustine ca s-a instaurat „dictatura”

politica

Senatorul Liviu Marian Pop a anuntat, luni noapte, ca demisioneaza din PSD. El a ramas in afara listelor parlamentare ale PSD.

Principala nemultumire a lui Liviu Marian Pop este ca seful organizatiei PSD Maramures, Gabriel Zetea, l-a scos de pe lista de candidati a PSD. „Nu pot accepta sa fac parte dintr-o organizatie condusa dictatorial de catre Gabriel Valer Zetea care nu respecta statutul PSD si nici ultimul vot din Comitetul Politic Judetean”, acuza Pop.

Cu ocazia „ultimului vot din Comitetul Politic Judetean” au fost desemnati candidatii pentru Parlament. Pop aparea pe lista, insa ulterior numele sau a disparut. Seful PSD, Marcel Ciolacu, a pasat vina pe Zetea.

Postarea integrala a lui Liviu Marian Pop:

Astazi m-am retras din Partidul Social Democrat. Este o decizie grea pentru mine in aceste momente dificile pentru partid, dar nu pot accepta sa fac parte dintr-o organizatie condusa dictatorial de catre Gabriel Valer Zetea care nu respecta statutul PSD si nici ultimul vot din Comitetul Politic Judetean.

Nerespectarea deciziilor democratice ale PSD de catre acesta, coroborat cu aceeasi conduita gresita din campania electorala recenta, ma determina sa fac acest lucru.

A condus si pierdut ultimele 3 campanii electorale si isi doreste acelasi lucru si pentru a 4 a oara. Mai mult, doamna puternica din spatele lui l-a determinat sa nu respecte hotararea democratica a 91 de primari, viceprimari si presedinti de organizatii locale PSD Maramures.

Raman acelasi om care se va implica in a ajuta pe fiecare maramuresean si nu numai. Totodata, raman alaturi de toti colegii si colaboratorii cu care am lucrat in ultimii ani.

Imi rezerv dreptul de a analiza revenirea in PSD doar dupa ce Gabriel Valer Zetea nu va mai fi presedintele organizatiei PSD Maramures. Sa auzim numai de bine si succes tuturor candidatilor.
Baia Mare 09.11.2020

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: