BREAKING Gheorghe Dinca si-a recunoscut crimele. Admite ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu

news

Gheorghe Dinca si-a recunoscut, in urma cu putin timp, ambele crime, atat in cazul Alexandrei Macesanu, cat si al Luizei Melencu, a anuntat avocatul din oficiu al suspectului. El ar fi spus ca dupa ce le-a ucis pe fete, le-a ars.

Marturisirea a fost facuta chiar in timp ce asista, la el acasa, la investigatiile politistilor.

„Da, este adevarat. A recunoscut ca le-a omorat pe amandoua. Sunt doua fapte de omor. A oferit niste explicatii. Acum sunt din punctul dansului de vedere, au venit aici pentru a intretine relatii sexuale, au fost discutii mai aprinse si in urma acelor discutii le-a lovit si in urma loviturilor s-a intamplat ce s-a intamplat. Din declaratiile dansului, au venit de buna voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dinca, pentru Mediafax.

Gestul barbatului de 66 de ani de a recunoaste cele doua crime a venit dupa ce, dimineata, legistii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, dupa primele rezultate ADN: oasele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca sunt de om.

De asemenea, hainele, bijuteriile si firele de par descoperite in masina si casa suspectului sunt ale Alexandrei.

Procurorul-sef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a facut duminica precizari legate de modul in care se desfasoara cercetarile in locuinta suspectului de la Caracal, folosind termenul de „haos” pentru locul in care spune ca exista lemne, fiare, gropi sapate si cimentate, numeroase haine vechi, precum si „obiecte care nu ar avea ce sa caute acolo”.

„Ca sa ma exprim uman, nu juridic, in momentul acesta colegii mei cerceteaza haos. Nu cred ca pot sa va descriu. Uman, nu pot sa va descriu. Sunt copaci, sunt animale, lucruri aruncate unele peste altele, camioane de haine vechi, care trebuie toate luate la mana, analizate, pentru ca pot fi probe. Sunt gropi, nu stim de ce au fost sapate. A fost un atelier auto aici. Sunt lucruri unele peste altele, ingramadite, sunt obiecte care nu ar avea ce sa caute acolo: lemne, fiare”, a spus Giorgiana Hosu, aflata la Caracal.

Intrebata ce inseamna „obiecte care nu ar avea ce sa caute acolo”, Hosu a dat ca exemplu „o barna de lemn suspendata pur si simplu intr-o locatie care seamana a garaj”.

„Niciun efort nu o sa fie prea mare ca sa descoperim adevarul judiciar. (…) Nu il audiem, acum, (pe suspect – n.r) la cercetarea la fata locului. Nu are ce sa faca, doar sa ne arate sau sa ne raspunda la unele intrebari: la ce foloseati spatiul respectiv sau unde dormeati, ca, sincer, nu se poate face diferenta”, a precizat reprezentantul DIICOT.

Ea a mentionat ca a fost gasita si o camera plina cu haine vechi, dar si gropi sapate si cimentate.

„Sunt niste gropi sapate si cimentate, sunt cercetate fiecare pe rand, dar inca o data va spun: este un efort maxim, totul se face in anumite conditii, se preleveaza probe in anumite conditii, pentru ca zona poate fi contaminata. Un pas gresit si lucrurile pot capata o alta turnura. Ca atare, trebuie sa fim foarte atenti. (…) Sunt unele (gropi – n.r.), de exemplu, in care se putea intra ca sa repari, de exemplu, o masina suspendata, deci sunt destul de adanci”, a aratat Hosu.

Cercetarile la locuinta lui Gheorghe Dinca, barbatul suspectat in cazul disparitiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, au fost reluate duminica dimineata. La fata locului a fost adus si barbatul, pe numele caruia a fost emis mandat de arestare preventiva, fiind acuzat de viol si trafic de minori. Anchetatorii incearca sa gaseasca noi indicii si probe in acest caz.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: