BREAKING ICCJ, lovitura impotriva „impostorului” Florian Bodog. Plagiatorul nu mai are dreptul sa conduca doctorate

news

Senatorul PSD Florian Bodog nu mai are dreptul sa conduca doctorate, a decis definitiv Inalta Curte de Casatie si Justitie.

„Inca o mare victorie in justitie impotriva impostorilor! Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a retras definitiv dreptul de a conduce doctorate lui Florian Bodog, fost ministru al Sanatatii.

Subiectul a fost descoperit de Adriana Totorean de la ziarul Bihoreanul si urmarit ani de zile cu acribie. Azi, tot Adriana ne da vestea ca Inalta Curtea de Casatie si Justitie a stabilit ca Bodog a obtinut in mod ilegal abilitarea de a conduce doctorate in medicina.

Florian Bodog a ramas recent si fara titlul de doctor in Economie dupa ce CNATDCU a stabilit ca teza este plagiata.
#doctorinimpostura”, a subliniat Emilia Sercan.

„In 2016 am scris ca Bodog e un impostor, care a obtinut ilegal gradul de profesor si dreptul de a coordona doctorate. La Universitatea din Oradea n-a contat deloc, nimeni nu l-a atins cu o pana, dovada ca si azi Bodog e prorector la FMF Oradea. In schimb, Inalta Curte a stabilit definitiv ca omul pute a impostura. Se aude la UO?”, a scris jurnalista Adriana Totorean.

Bodog a obtinut fraudulos titlul de profesor si de conducator de doctorate, pentru ca nu a respectat conditia impusa de Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) de a fi semnat ca autor principal cel putin 6 articole stiintifice publicate in reviste cotate ISI. Acest criteriu este obligatoriu atat pentru cei care aspira la titlul de profesor, cat si pentru cei care vor sa obtina certificatul de abilitare, adica dreptul de a coordona doctorate, scrie Bihoreanul.

Bodog a obtinut ambele titluri in 2013, la Universitatea din Oradea.

Mai mult despre:

Comentarii: