„Marian Oprisan a pierdut alegerile la sefia CJ Vrancea”. A picat baronul rosu, anunt al lui Rares Bogdan

politica

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a anuntat, duminica seara, ca Marian Oprisan a pierdut alegerile pentru sefia Consiliului Judetean Vrancea.

„Conform numaratorii noastre paralele am eliberat Vrancea de PSD, a fost invins Marian Oprisan. Este doar o numaratoare paralela, dar PNL l-a invins pe Marian Oprisan”, a declarat Rares Bogdan la Antena 3.

„Eu am tot spus ca PNL va avea o victorie categorica, ca va fi cea mai importanta victorie a PNL din ultimii 30 de ani. M-am bazat pe discutia cu oamenii. Pentru prima data comentariile din online au fost complet diferite de reactia oamenilor din strada. Au fost extrem de agresive cetele de trolli si de firme care au targetat vectori de opinie. Pagina mea a fost sub atac permanent din partea vectorilor PSD si USR si cand am iesit in strada am vazut o Romanie complet diferita de ce se intampla in bulele online.

Noi am avut administratii liberale de succes pe care le-am dat drept exemplu. A fost o buna strategie. De la 7 presedinti de CJ-uri am ajuns la peste 20, iar de la 1100 de primari se pare ca depasim 1500.

Dupa 24 de ani, Marian Oprisan e scos de PNL afara din Consiliul Judetean. De asemenea am castigat judetul Cosntanta si ne batem pe municipiu. Vergil Chitac e pe primul loc, dar asteptam numaratoarea. Am castigat Iasul, orasul si judetul. Am castigat Bacaul, care de 30 de ani era la PSD”, a mai spus apoi Rares Bogdan pentru B1 TV.

Marian Oprisan este presedinte al CJ Vrancea din anul 2000, fiind cel mai longeviv si toxic baron al PSD.

Oprisan a declarat, duminica, ca prin votul sau urmareste continuarea proiectelor, dar si un judet cu cetateni care sa fie in siguranta, respectati si apreciati.

„Am votat pentru ca ii iubesc pe vranceni, pentru ca sunt oameni gospodari, liberi, destoinici, care s-au luptat de-a lungul istoriei pentru drepturile si libertatile lor. Iubesc Vrancea, viata mea si intreaga cariera a fost dedicata judetului caruia eu ii spun ”Vrancea acasa”. Am votat pentru ca localitatile judetului sa fie sigure, linistite, oamenii sa traiasca liberi, in siguranta, cu familiile si agoniseala lor. Am votat pentru scoli si gradinite mai bune, pentru un act medical de calitate, pentru un nou spital pe care vrancenii il merita, pentru ca Vrancea sa fie un judet prosper si respectat”, a spus el.

Pe de alta parte, Marian Oprisan a lansat un atac dur la adresa contracandidatilor, acuzandu-i ca au recurs la o campanie mizerabila: ”Fie ca astazi in Vrancea adevarul si dragostea sa invinga minciuna, ura si dezbinarea. Aceasta campanie din partea contracandidatilor a fost mizerabila, au reintrodus in Romania, asa cum si Traian Basescu a facut-o cu partidul lui, o retorica absolut violenta, o retorica prin care promoveaza dezbinarea, ura, rautatea si intoleranta. Cand ai ceva de spus trebuie s-o spui cu dragoste, cu apropiere de oameni, nu trebuie sa te comporti de o maniera absolut reprobabila fata de cei care nu au aceleasi idei ca tine. Am facut un judet iubit, prosper si respectat, mai avem lucruri de facut, dar sunt increzator ca vrancenii nu se lasa pe mana mincinosilor si a celor care nu le pot rezolva problemele”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: