BREAKING Mohammad Murad, retinut de Politie. Acuzat ca dadea bani alegatorilor direct din masina sa

politica

Mohammad Murad, candidat independent sustinut de PSD la Primaria Mangalia, a fost retinut de politisti, duminica dupa-amiaza, dupa ce a fost prins in timp ce dadea mita electorala.

UPDATE Intr-o inregistrare postata pe Facebook, Murad afirma ca nu a fost „arestat”.

„Minciunile lor ca sunt arestat… Nu sunt arestat. Este vorba numai de prostie. Incearca sa faca din asta un circ mare pentru a-mi pata imaginea. Sunt departe de acest lucru si asta este o nesimtire totala”, a declarat Murad.

Primarul Cristian Radu a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca unul din candidatii la Primaria Mangalia a fost dus la politie intr-un dosar de mituire a alegatorilor.

“Dragi concetateni, am aflat, ca si dvs., cu regret, ca unul dintre candidatii inscrisi in cursa si mai multi colaboratori au fost condusi la politie pentru explicatii intr-un caz de mituire a alegatorilor. Fac un apel catre toti cetatenii Mangaliei sa nu isi riste libertatea acceptand mita electorala de la tot felul de aventurieri. Mergeti la vot si votati cinstit!”, a postat primarul Mangaliei si candidatul PNL la Primaria Mangalia.

Murad scotea banii din portbagajul masinii sale de lux, un Range Rover de ultima generatie, si ii inmana alegatorilor, mituindu-i sa il voteze pentru functia de primar al orasului, anunta Gandul.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de Politie, Murad fiind retinut pentru mita electorala dupa ce s-a certat cu politistii. „Hotie peste hotie, de ce aparati hotii?”, le-a strigat Murad politistilor.

Mai mult despre:

Comentarii: