Ordinul Andreei Moldovan fusese aprobat in unanimitate de Grupul de suport tehnico-stiintific. Pretextul demiterii este fals

politica

Deputatul USRPLUS Diana Stoica anunta ca ordinul Andreei Moldovan privind carantinarea, care a fost folosit ca pretext pentru demiterea lui Vlad Voiculescu, a fost aprobat cu unanimitate de voturi de Grupul de suport tehnico – stiintific pentru gestionarea bolilor inalt contagioase.

„Imi scrieti multi aceasta intrebare si stiu ca nimeni nu mai intelege nimic din toata treaba cu ‘azi suntem coalitie, maine va demitem ministrul fara vreo analiza in baza programului de guvernare si fara vreo discutie’. Voi reveni cu mai multe informatii zilele astea, dar pana atunci vreau sa zic cu subiect si predicat si cat se poate de clar:

Ordinul care a fost folosit drept pretext a fost discutat si aprobat prin vot (deci majoritate/unanimitate de voturi) in comitetul tehnico-stiintific, care functioneaza la SGG, adica IN SUBORDINEA PREMIERIULUI CITU.

Exista minuta, se poate cere desecretizarea ei”, a anuntat Diana Stoica pe Facebook.

Citeste si: Document, de ce a fost lichidat Vlad Voiculescu. Acum 2 saptamani, el a demarat procedura de transparentizare totala a achizitiilor publice din Sanatate

Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca acest ordin a fost „picatura care a umplut paharul”.

„Vlad Voiculescu nu a actionat in cadrul coerent, al spiritului de echipa. Luni am avut coalitie, in urma sedintei s-a incercat sa se ajunga la o intelegere si a venit picatura care a umplut paharul, in care totusi nu poti sa emiti un ordin referitor la restrictii, carantinarea localititatilor, fara sa consulti premierul, nu mai vorbesc de INSP, de specialistii din comisia anti-Covid si sa nu-mi spuna nimeni ca ordinul semnat de dna secretar de stat a fost redactat si publicat fara stiinta ministrului”, a declarat liderul PNL.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: