BREAKING PSD il invie pe Nicolicea, vrea sa-l aduca in fruntea ANRE. PSD profita ca atentia publica este indreptata spre razboiul din Ucraina

politica

Fostii deputati PSD Eugen Nicolicea si Iulian Iancu sunt propusi de PSD pentru a-i lua locul lui Alexandru Stanescu in fruntea ANRE, anunta stiripesurse.ro, site foarte apropiat de PSD. Stanescu, fratele lui Paul Stanescu, a demisionat la scurt timp dupa ce a fost votat de Parlament in aceasta functie.

Nicolicea s-a remarcat prin sustinerea extrem de agresiva a modificarii legilor justitiei in timpul Regimului Dragnea.

La randul sau, Iulian Iancu este suspectat de relatii stranse cu cercuri de la Moscova.

Alexandru Stanescu, fratele secretarului general PSD, Paul Stanescu, a anuntat saptamana trecuta ca si-a inaintat demisia din functia de membru in comitetul de reglementare al ANRE, „pentru a ma putea dedica in continuare unor proiecte care imi solicita intreaga implicare”.

„Incepand cu data de 3 martie 2022, domnul Alexandru Stanescu, propus de grupul parlamentar al PSD pentru functia de membru in comitetul de reglementare al Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energie (ANRE), isi inceteaza mandatul, la cerere.

‘Am inaintat in aceasta dimineata Parlamentului demisia din functia de membru in comitetul de reglementare al ANRE. Am luat aceasta decizie pentru a ma putea dedica in continuare unor proiecte care imi solicita intreaga implicare. Multumesc colegilor pentru increderea acordata'”, s-a anuntat intr-un cimunicat de presa

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: