BREAKING PSD-isti scosi in strada pentru a cere renumararea voturilor in Sectorul 1. Tudorache este disperat

politica

Zeci de pesedisti se afla, miercuri dimineata, in fata Biroului Electoral al Sectorului 1 unde solicita renumararea voturilor. In fruntea lor se afla insusi Daniel Tudorache, primarul invins.

„Sper sa se ia o decizie favorabila pentru renumarare. Am fost acuzat ca am fraudat alegerile, sa renumeram voturile. Daca se va demonstra ca diferenta este mai mare de 1.000 de voturi, atunci este o mare problema. Le este frica de pierderea alegerilor dupa renumarare”, a declarat Tudorache la Digi24.

Clotilde Armand anunta ca nu se va lasa pana cand cei responsabili de tentativa de fraudare a alegerilor din Sectorul 1 nu vor fi pedepsiti. Marti noapte, s-a anuntat oficial ca a castigat alegerile cu peste o mie de voturi in plus fata de Tudorache.

“In 2016 ne-au furat voturile. Intr-o singura noapte au schimbat rezultatele. Si nu am renuntat. Am continuat batalia noastra in consiliul local. V-am promis atunci ca acesti corputi si mafia transpartinica din primarie trebuie sa dispara. Pentru ca aceasta institutie trebuie sa functioneze in interesul cetatenilor si nu a partidului. Au urmat patru ani grei de lupta in care s-au intamplat foarte multe.

Anul acesta au vrut sa ne fure din nou voturile. Si i-am prins in flagrant. Am stat si am pazit sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 zi si noapte. Am pazit fiecate vot. Si am iesit invingatori. V-am spus ca matematica invinge. Acum, va promit ca voi lupta cu toata forta mea sa fie pedepsiti toti cei responsabil de tentativa de fraudare a alegerilor.

Lucrurile nu vor ramane asa. Multumesc tuturor colegilor pentru efortul lor, multumesc sustinatorilor si criticilor mei. De acum incepem treaba. Si avem multe de facut impreuna”, a anuntat Armand.

Potrivit datelor publicate pe roaep.ro, au fost centralizate toate cele 166 sectii de vot

Potrivit datelor din procesele verbale, Clotilde Armand a obtinut 40,95% (36.454 de voturi). Contracandidatul sau, Dan Tudorache, a obtinut 39,82% (35.447 de voturi).

Mai mult despre:

Comentarii: