BREAKING PSD si UDMR au respins desfiintarea pensiilor speciale pentru primari, sefi de CJ si alti alesi locali

politica

Parlamentarii PSD si UDMR au respins, vineri, in Comisia de Munca a Camerei Deputatilor un proiect de lege al senatoarei Florina Presada care propune impiedicarea instituirii unei noi pensii speciale.

„PSD si UDMR vor pensii speciale pentru alesii locali! Parlamentarii PSD si UDMR au votat, astazi, in Comisia de Munca a Camerei Deputatilor, impotriva proiectului senatoarei USR Florina Presada, care propune impiedicarea instituirii unei noi pensii speciale – cea pentru alesii locali, adica primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene.

Amintim ca pensiile speciale pentru alesii locali au fost introduse in Codul Administrativ de PSD si ar urma sa intre in vigoare in ianuarie 2021. Iata inca o dovada ca vechea clasa politica vrea sa mentina privilegiul pensiilor speciale.

Calcularea tuturor pensiilor dupa acelasi sistem si eliminarea pensiilor speciale este unul dintre obiectivele USR PLUS in viitoarea guvernare. Egalitatea romanilor in fata pensiei inseamna la contributie egala, pensie egala”, anunta USR PLUS intr-un comunicat de presa.

Comisia de Munca a Camerei Deputatilor este condusa de Adrian Solomon, celebru pentru scandalul provocat intr-o saormerie din Capitala. El a refuzat sa poarte masca de protectie si a avut comentarii rasiste si jignitoare la adresa casierului de origine turca.

Solomon este acum pe o pozitie elibila pe lista PSD Vaslui pentru Camera Deputatilor.

Mai mult despre: ,

Comentarii: