BREAKING Scandalagioaica Olguta ajunge numarul doi in PSD. Ciolacu anunta ca o coopteaza in „echipa” sa, in locul lui Claudiu Manda

politica

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anuntat marti, la finalul sedintei „informale” cu sefii de organizatii ai PSD, ca o va coopta pe Lia Olguta Vasilescu in „echipa” sa de conducere a partidului. Prin urmare, Vasilescu va fi unul dintre liderii de seama ai PSD.

Ciolacu a anuntat ca europarlamentarul Claudiu Manda nu va face parte din echipa cu care va candida la sefia partidului, pe motiv ca acesta are alte sarcini in interiorul partidului, si anume de coordonare a campaniilor.

„Am o veste pentru domnul Manda. Olguta Vasilescu va face parte din echipa pe care o voi prezenta la Congres”, a adaugat Ciolacu.

Congresul PSD va avea loc pe 21 martie, a mai spus Ciolacu.

„Tinem Congresul pe data de 21 martie mi se pare. Vom avea un Congres in aceeasi procedura, cu un proiect politic si o echipa”, a precizat  Ciolacu.

Pentru a diminua tensiunile din partid, Ciolacu a anuntat in sedinta ca niciun lider de organizatie nu va candida in echipa sa la congres. „Am anuntat colegii ca in echipa mea nu voi merge cu presedinti de organizatii”, a spus Ciolacu. „S-a terminat aceasta lupta pentru functii in PSD”, a mai spus el.

Ca atare, sefa PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a anuntat apoi ca ea se retrage din cursa pentru o functie la varful partidului.

Ciolacu este deocamdata singurul candidat la sefia partidului.

Mai mult despre: ,


Comentarii: