Ordinea de zi a Comisiei JURI, privind cazul Plumb, a fost respinsa

politica

Europarlamentarul Siegfried Muresan anunta ca membrii Comisiei JURI au renuntat sa mai discute despre cazul Rovana Plumb.

„Comisia Juridica a Parlamentului European (JURI) a votat acum ca se respinge ordinea de zi a sedintei privind conflictul de interese al Rovanei Plumb cu opt voturi pentru, noua impotriva si doua abtineri. Sedinta JURI nu mai are loc”, anunta Siegfried Muresan pe Facebook.

„Atata timp cat nu exista o noua decizie, decizia de saptamana trecuta ramane in vigoare. Variantele sunt urmatoarele: se poate decide sa se dea un vot final sau nu se ia nicio decizie, prin urmare ramane valabila decizia de saptamana trecuta”, a declarat apoi Muresan la Digi24.

Rares Bogdan a prezentat noi detalii.

Rovana Plumb a anuntat, luni, ca a stins imprumutul de 800.000 de lei oferind in schimb doua apartamente.

Klaus Iohannis i-a trimis premierului Dancila, luni, o scrisoare in care o invita la consultari la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre cazul Rovana Plumb.

„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a trimis luni, 30 septembrie a.c., o scrisoare Prim-ministrului Romaniei, doamna Vasilica-Viorica Dancila, prin care o invita la consultari, miercuri, 2 octombrie a.c., ora 12:00, la Palatul Cotroceni, pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de membru al Comisiei Europene.

Doamnei VASILICA – VIORICA DANCILA

Prim-Ministrul Romaniei

Stimata doamna Prim-ministru,

In temeiul dispozitiilor art. 80 si ale art. 86 din Constitutie va invit pentru consultari miercuri, 2 octombrie a.c., ora 12:00, la Palatul Cotroceni.

Consultarile vizeaza aspecte legate de nominalizarea persoanei pentru functia de membru al Comisiei Europene. Aceasta chestiune reprezinta o problema urgenta si de importanta deosebita pentru statul roman.

La aceasta intalnire puteti fi insotita de ministrii de resort”, anunta Administratia Prezidentiala.

Mai mult despre:

Comentarii: